Certificeringer

FSC®-certificering

Rosendahl Design Group er FSC certificeret og medlem af FSC Danmark. FSC (Forest Stewardship Council®) er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC-mærket sidder på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Ansvarlig skovbrug- og drift er en vigtig dagsorden, og vi vil derfor gerne være en del af dialogen om ansvarlige træprodukter. Som medlemmer i FSC Danmark sikrer vi os professionel sparring samt vidensdeling mellem medlemsvirksomheder.  

100% FSC® Policy

Hos Rosendahl Design Group er størstedelen af de træprodukter vi sælger produceret i FSC-certificeret træ. Vores mål er at udfase ikke-certificerede træprodukter, således at vi i fremtiden udelukkende vil tilbyde træprodukter med FSC-certificering til vores kunder. Målsætningen inkluderer også papir. Vi vil hos Rosendahl Design Group kun bruge FSC-certificeret papir til produktion af papirprodukter og til internt brug i virksomheden. Alt dette for at støtte op omkring ansvarlig skovbrug.

» Læs mere om FSC®-certificeret her
» Læs mere om FSC® & Kay Bojesen her

FSC Logo 500X110px

Lyngby Porcelæn, Lyngbyvasen, Lyngby, Rhombe, brudgaranti, stel,OEKO-TEX®

OEKO-TEX® mærket er en tekstilmærkning, der skal sikre forbrugerne mod at blive udsat for sundhedsskadelige stoffer, som bl.a. kan give anledning til hudirritation.

Certifikatet opnå ved, at tekstilerne undersøges for indhold af kemikalier. Kravene til opnåelse af OEKO-TEX® certifikatet er strengere end selve lovgivningen og justeres løbende i samspil med nye forskningsresultater.

Ordningen administreres i Danmark af Teknologisk Institut, Tekstil, som du kan læse mere om på www.okotex.dk.

» Læs mere om OEKO-TEX® her
» Læs mere om OEKO-TEX® & Juna her

Økotex Logo 500X110px

Lyngby Porcelæn, Lyngbyvasen, Lyngby, Rhombe, brudgaranti, stel,

GOTS-certificering

Hos Rosendahl Design Group arbejder vi med økologisk bomuld. Fra efteråret 2020 kan vi tilbyde GOTS-certificerede bomuldsprodukter. Global Organic Textile Standard er en mærkningsordning for tekstilprodukter lavet af økologiske naturfiber. Ved at købe et GOTS-certificeret produkt, sikres en bæredygtig produktion fra råmateriale til færdigt produkt. Alle involverede parter er auditeret af uafhængige certificeringsbureauer.

Der stilles høje krav om dokumentation i forhold til økologi, kemikaliebrug, arbejdsforhold og kvalitet, og på den måde bliver der taget hensyn til miljø og de mennesker, der arbejder med produkterne. Alt sammen for i sidste ende at kunne skåne miljøet og sikre et ansvarligt kvalitetsprodukt.

Vores målsætning er at udfase ikke-certificerede bomuldsprodukter og udelukkende at kunne tilbyde bomuldsprodukter med GOTS certificering.

» Læs mere om GOTS her
» Læs mere om GOTS & Juna her

GOTS Logo 500X110px

» Læs mere hvad vi gør

Vi bruger cookies X