Værdier hos Rosendahl Design Group

Som et kreativt hus er engagerede og passionerede medarbejdere vores vigtigste ressource. Derfor er det afgørende for os at være en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi er glade for at møde op hver dag. Det stiller krav til måden, vi opfører os på i hverdagen og til den kultur, vi skaber og bærer med os. Sammen har vi defineret en række værdier for, hvad det er for en virksomhed, vi vil være en del af.

Købmandsskab - glæden ved at gøre en god handel

Vi er forretningsfolk. Vi lever af vores forretningssans og evne til at skabe nye forretninger. Derfor ved vi også, at en handel afhænger af, at begge parter er villige til at lade den anden få noget ud af det. Og det gælder både internt og eksternt

Handlekraft - gør det straks

Udgangspunktet er, at vi ved, hvad vi gør. Ligesom vi ved, hvad vi tror på. Vi har styrke til at tro på, at vi træffer den rigtige beslutning, og vi tør holde fast. Hellere træffe en forkert beslutning end ikke at foretage os noget. 

Integritet - opfør dig ordentligt

Vi opfører os ordentligt i alle forhold. Menneskelige og økonomiske. Det kræver en ærlighed og troværdighed, som kan være svær at leve op til. Men det modsatte er ikke til at leve med.

Kreativitet - hvad nu, hvis…

Kreativitet er at sætte kendte størrelser sammen, så der opstår nye betydninger. Det er en del af vores DNA at være nysgerrige. Finde nye veje, nye mennesker og ny inspiration. Hele tiden.

Vi bruger cookies X