sponsorater

Som dansk designvirksomhed med æstetik, funktionalitet og kvalitet i højsæde er vi glade for at være sponsor og samarbejdspartner for en række velgørende og kulturelle formål.

Læs mere om et udvalg af de formål vi støtter, her på siden.

Design på menuen i Skuespilhuset

Samarbejdet med det Kgl. Teater startede som et sponsorat, og har siden udviklet sig til langt mere end det. Vores samarbejde er et godt eksempel på, hvordan et sponsorsamarbejde kan resultere i en dynamisk og stærk synergieffekt, der blandt andet kommer til udtryk i den kogebog, vi har skabt i samarbejde med Skuespilhusets restaurant Ofelia.

Med Skuespilhuset har Det Kgl. Teater åbnet et hus til glæde for alle – både teatergæster og forbipasserende cafégæster.

Vi ønsker at styrke kulturlivet og det liv, der skaber rammen om kulturen. Derfor er vi stolte af at levere Grand Cru service fra brandet Rosendahl til restaurant Ofelia og være med til at sætte dansk design på menukortet.

Karen Blixen museet Rungstedlund

Rosendahl Design Group har været officiel sponsor for Karen Blixen Museet på Rungstedlund siden 2007 og er på den måde medvirkende til at bevare og formidle arven efter den verdensberømte forfatterinde.

”Hos Rosendahl Design Group forener vi nutidigt design med dansk kulturhistorie, og derfor er det en stor glæde at kunne bidrage som officiel sponsor til Karen Blixen Museets fortsatte arbejde med at værne om Karen Blixens kunstneriske eftermæle. For hvert solgt stykke julepynt går et beløb til finansiering af nye udstillinger på museet. Samarbejdet med museet vil være med til at styrke vort varemærke såvel i Danmark som internationalt, og samtidig vil vi få mulighed for at udvikle helt nye sammenhængende koncepter” siger Erik Rosendahl.

Museet på Rungstedlund er en selvejende institution under Rungstedlundfonden og afhængig af økonomisk støtte fra anden side for at kunne fortsætte bevaringen af Karen Blixens dejlige hus og den særlige formidling af hendes liv og værk. I løbet af de 18 år, museet har eksisteret, har over en million gæster fra hele verden besøgt forfatterindens hus. "Med Rosendahl Design Group sponsoratet kan museets aktivitetsniveau udvides med endnu flere oplæsninger, litterære samtaler, foredrag, koncerter og særudstillinger – og for os er det vigtigste, at så mange nye læsere som muligt kan få indblik i, glæde af og forståelse for den høje og enestående kvalitet af hendes forfatterskab. Man kunne sige, at forfatterskabet står til den designkvalitet, Rosendahl Design Group er kendt for,” siger Marianne Wirenfeldt Asmussen, Karen Blixen Museet.

Læs mere om Karen Blixen Museet på www.karen-blixen.dk

Børnehjælpsdagen
fokus på anbragte børn i Danmark

Rosendahl Design Group støtter Børnehjælpsdagens arbejde med at give anbragte børn i Danmark gode oplevelser. Derfor sponsorerer vi julepynt til de institutioner og opholdssteder, der deltager i Børnehjælpsdagens julefester.

Børnehjælpsdagen er en selvejende humanitær organisation, der arbejder for de cirka 15.000 danske børn og unge, som er anbragt på institutioner, opholdssteder og i plejefamilier blandt andet på grund af omsorgssvigt. Børnehjælpsdagen støtter de anbragte børn og unge gennem positiv opmærksomhed og særlige oplevelser, der kan styrke deres selvværd og udvikle deres kompetencer. Samtidig skaber Børnehjælpsdagen basis for, at anbragte børn kan møde andre børn i samme situation – og herigennem få et netværk, der kan give dem følelsen af samhørighed.

Læs mere om Børnehjælpsdagens arbejde på www.bhd.dk og se, hvordan du kan hjælpe.

Pink Cup - fokus på brystkræft

Vi støtter kampen mod brystkræft gennem Pink Cup - Danmarks største golfturnering for kvinder med sine mere end 5.500 deltagere fra 124 klubber i 2010.

Turneringen adskiller sig fra andre turneringer ved, at det ikke udelukkende er det spillemæssige resultat, der er afgørende for placeringen. Det er nemlig først og fremmest det indsamlede beløb pr. golfklub, der tæller. De fyrre klubber, der har gjort det bedst, inviteres til en festlig landsfinale, hvor der venter dem en række forkælelser i form af baneservice, lyserøde balloner, god mad og drikke og ikke mindst et overdådigt præmiebord.

Siden Pink Cups start i 2003 har Rosendahl Design Group støttet landsfinalen med præmier til dem, der går aktivt ind i kampen mod brystkræft.

Læs mere om Pink Cups arbejde her

Kay Bojesen Denmark sponsorerer
aberne i Zoo København

Med brandet Kay Bojesen Denmark har vi fået en enestående mulighed for at være sponsor for aberne i Zoo København.

Kay Bojesen var selv en barnlig voksen med en helt særlig evne til at tale til legebarnet i os alle. Hans berømte abe kom til verden i 1951, og lige siden har den - og resten af hans forunderlige dyrefamilie - i årevis forbundet børn og voksne i leg og historier, der har sat tiden i stå og sendt drømme på langfart. Den magi, der opstår i selskab med virkelighedens aber i Zoo, gør præcis det samme: Forener børn og voksne i et univers af oplevelser og historier, der lader tiden stå stille et kort sekund.

Helt i tråd med Kay Bojesens ånd om at fejre legebarnet i os alle og slippe fantasien løs er vi stolte af vores samarbejde med Zoo København om sponsoratet af havens aber.

Vi bruger cookies X