EKSTERN PERSONDATAPOLITIK

Når du kontakter Rosendahl Design Group – hvad enten det er personligt, pr. telefon, e-mail eller brev – vil det ofte indebære, at du afgiver personoplysninger til os i en eller anden grad. Det kan f.eks. være navn, adresse, e-mail eller telefonnummer, men det kan også dreje sig om mere følsomme oplysninger som f.eks. kontooplysninger eller familieforhold. Den dataansvarlige for dine personoplysninger er: Rosendahl Design Group A/S, Slotsmarken 1, 2970 Hørsholm, e-mail: info@rosendahldesigngroup.dk

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan vi behandler og opbevarer persondata, som du afgiver til os.

Hvilke persondataoplysninger indsamler og behandler vi?

Rosendahl Design Group A/S indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

Oplysningerne omfatter almindeligvis identitets- og kontaktoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Sender du os en jobansøgning eller CV omfatter oplysningerne typisk også din uddannelsesmæssige baggrund og arbejdshistorik m.v.

Vi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, du efterspørger samt gennemføre markedsføring herunder via de sociale medier. Vi behandler dine personoplysninger med baggrund i vores indbyrdes aftaleforhold, dit samtykke eller til at forfølge vores legitime interesser.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Vi videregiver kun oplysninger til interne afdelinger, datterselskaber og til betroede samarbejdspartnere, i det omfang de hjælper os med at opbevare eller bearbejde data og kun til dette specifikke formål.

Videregivelse sker i relation til fragt og levering (Post Danmark), udsendelse af nyhedsbreve (Apsis A/S), Google Analytics (besøgsstatistik) og Easycruit (jobansøgninger).

Hvis du foretager et køb, tilmelder dig et nyhedsbrev eller sender en jobansøgning/cv, vil du blive mødt med en vejledning eller persondatapolitik, som i detaljer fortæller dig, hvordan vi behandler og videregiver de konkrete oplysninger.

Hvor og hvor længe gemmer vi dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en trediemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Rosendahl Design Groups vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Oplysningerne registreres hos Rosendahl Design Group og gemmes i højst frem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Hvis du søger job hos Rosendahl Design Group, slettes persondata, så snart det aktuelle job er besat, medmindre du har givet os tilladelse til at beholde din ansøgning eller dit CV i vores database. Vi anbefaler generelt, at du altid sender ansøgninger eller CV via vores easycruit-database, således at vi kan sikre forsvarlig opbevaring af dine persondata, herunder især følsomme persondata.

Hvis du har givet tilladelse til, at vi må sende nyhedsbreve til din e-mailadresse, gemmes din e-mailadresse indtil du aktivt afmelder nyhedsbrevet, hvilket du til enhver tid kan gøre.

Adgang til oplysninger

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen info@rdg.dk (købssituationer eller nyhedsbreve) eller hr@rdg.dk (ansøgning og cv).

Du har også ret til at få dine oplysninger berigtiget eller slettet. Her skal du ligeledes kontakte os via ovenstående e-mailadresser.

Cookies

Udover de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding af nyhedsbrev eller andre tjenester, så bruger vores websites også cookies. Det er muligt at slette cookies – se information på vores websites.

Kontakt

Rosendahl Design Group A/S forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på: info@rdk.dk.

Rosendahl Design Group A/S
Slotsmarken 1
2970 Hørsholm

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysning, kan du kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Vi bruger cookies X