sponsorater

Som dansk designvirksomhed med æstetik, funktionalitet og kvalitet i højsædet er vi glade for at være sponsor og samarbejdspartner for en række velgørende og kulturelle formål.

Her er et lille udvalg af de steder og initiativer, vi støtter.
Rosendahl Design Group 
støtter Knæck Cancer

Rosendahl Design Group har gennem en årrække støttet Knæk Cancer med henholdsvis Rosendahl og Holmegaard som giver af de 100.000 kr. årligt. 

 

» Læs mere om Knæk Cancer kampagnen her

Lyngby Porcelæn, Lyngbyvasen, Lyngby, Rhombe, brudgaranti, stel,

 

 

DESIGN PÅ MENUEN
DET KGL. TEATER

Som sponsor af Det Kgl. Teater leverer vi Grand Cru service fra Rosendahl til både Operaen, Gammel Scene og Skuespilhusets restauranter og barer.

Hos Rosendahl ønsker vi at styrke kulturlivet og det liv, der skaber rammen om kulturen, hvorfor vi med dette sponsorat er særlig stolte over at være med til at sætte dansk design på menukortet.

» Besøg det kgl. teaters hjemmeside her

Lyngby Porcelæn, Lyngbyvasen, Lyngby, Rhombe, brudgaranti, stel,KAREN BLIXEN MUSEET
RUNGSTEDLUND

Rosendahl har med julepyntserien Karen Blixens Jul været officiel sponsor for Karen Blixen Museet på Rungstedlund siden 2007 med ønsket om at medvirke til at bevare og formidle arven efter den verdensberømte forfatterinde. For hvert solgt stykke julepynt fra kollektionen går et beløb til finansiering af nye udstillinger på museet, særudstillinger samt arrangementer som oplæsninger, litterære samtaler mm. 

» Besøg Karen Blixen Museets hjemmeside her

Lyngby Porcelæn, Lyngbyvasen, Lyngby, Rhombe, brudgaranti, stel,

Kay Bojesen Denmark sponsorerer
aberne i Zoo København

Med brandet Kay Bojesen Denmark har vi fået en enestående mulighed for at være sponsor for aberne i Zoo København.

Kay Bojesen var selv en barnlig voksen med en helt særlig evne til at tale til legebarnet i os alle. Hans berømte abe kom til verden i 1951, og lige siden har den - og resten af hans forunderlige dyrefamilie - i årevis forbundet børn og voksne i leg og historier, der har sat tiden i stå og sendt drømme på langfart. Den magi, der opstår i selskab med virkelighedens aber i Zoo, gør præcis det samme: Forener børn og voksne i et univers af oplevelser og historier, der lader tiden stå stille et kort sekund.

Helt i tråd med Kay Bojesens ånd om at fejre legebarnet i os alle og slippe fantasien løs er vi stolte af vores samarbejde med Zoo København om sponsoratet af havens aber.

» Besøg Københavns Zoologisk haves hjemmeside her

Lyngby Porcelæn, Lyngbyvasen, Lyngby, Rhombe, brudgaranti, stel,

 

Bjørn Wiinblads
Det blå hus

Bjørn Wiinblad ejede mange huse og lejligheder rundt om i Danmark og Europa, men hans hjerte bankede for Det Blå Hus. Det Blå Hus blev hans hjem og værksted indtil hans død i 2006. 

Et af Bjørn Wiinblads højeste ønsker var at gøre Det Blå Hus til et arbejdende museum for unge kunstnere. Huset trænger dog til en kærlig hånd, for at kunne indfri denne drøm. For hvert Bjørn Wiinblad produkt der sælges, doneres der derfor et beløb til renovering og vedligeholdelse af Det Blå Hus i håbet om, at det en dag bliver muligt at indfri multikunstnerens drøm om at gøre huset til et arbejdende museum.

» Læs mere om Det blå hus her

Lyngby Porcelæn, Lyngbyvasen, Lyngby, Rhombe, brudgaranti, stel,

 

Global
i Masterchef 

I 2018 var GLOBAL sponsor i det populære madprogram på TV3, Masterchef. Gennem programserien kastede deltagerne sig ud i kulinarisk kogekunst, hvor de undervejs skærpede deres madkundskaber i den intense kamp om det eftertragtede trofæ. Med sig havde deltagerne GLOBAL knive, der er kendt som japansk skarphed for livet.

Hos GLOBAL stræber vi efter at producere skarpe, japanske kvalitetsknive til den professionelle kok såvel som amatørkokken, hvorfor vi var meget stolte over at sponsorere de dygtige amatørkokke i Masterchef.

» Besøg Masterchefs hjemmeside her

Lyngby Porcelæn, Lyngbyvasen, Lyngby, Rhombe, brudgaranti, stel,

Pink Cup
fokus på brystkræft

Siden 2010 støtter vi kampen mod brystkræft gennem Pink Cup - Danmarks største golfturnering for kvinder med sine mere end 5.500 deltagere fra 124 klubber.

Turneringen adskiller sig fra andre turneringer ved, at det ikke udelukkende er det spillemæssige resultat, der er afgørende for placeringen. Det er nemlig først og fremmest det indsamlede beløb pr. golfklub, der tæller. De fyrre klubber, der har gjort det bedst, inviteres til en festlig landsfinale, hvor der venter dem en række forkælelser i form af baneservice, lyserøde balloner, god mad og drikke og ikke mindst et overdådigt præmiebord.

Siden Pink Cups start i 2003 har Rosendahl Design Group støttet landsfinalen med præmier til dem, der går aktivt ind i kampen mod brystkræft.

» Læs mere om Pink Cups arbejde her

Lyngby Porcelæn, Lyngbyvasen, Lyngby, Rhombe, brudgaranti, stel,
Vi bruger cookies X