Certificeringer

FSC®-certificering

Rosendahl Design Group er FSC certificeret og medlem af FSC Danmark. FSC® er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. FSC-mærket sidder på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed.

I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Bæredygtigt skovbrug- og drift er en vigtig dagsorden, og vi vil derfor gerne være en del af dialogen om bæredygtigt træ. Igennem FSC Danmark kan vi høre om andres erfaringer med bæredygtigt skovbrug certificering og samtidig bidrage med vores egen erfaring og viden.

» Læs mere om FSC®-certificeret her
» Læs mere om FSC® & Kay Bojesen her

FSC Logo 500X110px

Lyngby Porcelæn, Lyngbyvasen, Lyngby, Rhombe, brudgaranti, stel,OEKO-TEX®

OEKO-TEX® mærket er en tekstilmærkning, der skal sikre forbrugerne mod at blive udsat for sundhedsskadelige stoffer, som bl.a. kan give anledning til hudirritation.

Certifikatet opnås ved at tekstilerne undersøges for indhold af kemikalier. Kravene til opnåelse af OEKO-TEX® certifikatet er strengere end selve lovgivningen og justeres løbende i samspil med nye forskningsresultater.

Ordningen administreres i Danmark af Teknologisk Institut, Tekstil, som du kan læse mere om på www.okotex.dk.

» Læs mere om OEKO-TEX® her
» Læs mere om OEKO-TEX® & Juna her

Økotex Logo 500X110px

» Læs mere hvad vi gør

Vi bruger cookies X